SNP products as my morning routine (SNP Aloe Vera Intensive Soothing Gel, SNP Mini Charcoal Cleansing Foam, SNP Mini Water Drop Tone Up Cream)

21.44




Halo semuanya,

Jadi pada kesempatan kali ini aku bakal bahas beberapa produk baru dari SNP yang aku cobain sekitar dua minggu.  Aku cobain tiga produk dari SNP, yaitu SNP Aloe Vera Intensive Soothing Gel dan dua produk dari line SNP Mini yaitu Water Drop Tone Up Cream dan Charcoal Cleansing Foam. Semuanya favorit terutama Charcoal Cleansing Foam nya.

Hello everyone,

So today I will tell you guys about the newest product from SNP that I’ve tried for almost two weeks. I tried three products from SNP, SNP Aloe Vera Intensive Soothing Gel  and two products from SNP mini line, SNP Charcoal Cleansing Foam and SNP Water Drop Tone Up Cream. I like all of ‘em and I love SNP Charcoal Cleansing Foam the most. 





Jadi, ketiga produk ini digunakan secara berurutan. Pertama-tama aku cuci muka pake si SNP Mini Charcoal Cleansing Foam yang sangat aku sukai ini. Packagingnya dari SNP mini terbuat dari pouch plastic, isi produknya 25ml dan nggak gendut sama sekali jadi sempurna kalau buat traveling atau sekedar dibawa-bawa. SNP mini Water Drop Tone Up Cream juga punya kemasan yang sama seperti cleansing foam. Menurut aku sih, line ini memang special buat dibawa para traveler.  

These three, can be use sequentialy. First, I clean my fase using SNP Mini Charcoal Cleansing Foam that I love. The packaging of SNP mini is made from mini shaped plastic pouch,  it contains 25 ml products, and it’s not bulky at all so it’s perfect for traveling. The SNP Water Drop Tone Up cream got the same packaging as the Cleansing Foam. I think that SNP mini line is special line for travelers. 


Charcoal Cleansing Foam Mixed with brown sugar for body scrub


Produknya bertekstur foam sesuai nama.Ketika kita gosok dengan air dia bakal jadi foam yang ringan . Tidak ada aromanya jadi menurut aku aman untuk kulit sensitif.Mengandung charcoal untuk membersihkan minyak dan kotoran, juga mengandung aloe vera untuk menanangkan kulit plus jadi perlindungan untuk yang punya kulit sensitif. Wajah kerasa bersih banget setelah cuci muka. Minyak-minyak dan kotoran di wajah gak ada sama sekali seperti yang bisa dilihat di foto, kulit juga kerasa lebih cerah. Meskipun menghilangkan kotoran dengan sempurna, kulit nggak kerasa kering sama sekali. Wajah keliatan lebih cerah, bersih dari minyak, dan aku pribadi suka banget sama hasilnya.

 

Oh iya, produk ini juga bisa kalian pake sebagai body scrub, tinggal campur aja sama gula aren.

 

The SNP Charcoal cleansing Foam got foamy texture just like its name. When we rub it with water it became lighter form of foam. It has no perfume so I would say that this product save for sensitive skin. Contains charcoal to removes oil and dirt, and also contains aloe vera to calm your skin and give more protection to sensitive skin.My face feels clean after using this. It also remove dust and oil in my skin perfectly  as you can see in the picture below, it instantly brighten my skin. Even tho it removes dirt perfectly, my skin didn’t feel dry at all.My face looks brighter, clear from oils and I like the result so much.

 

Anyway,  you can also use this products as body scrub, just mix them with brown sugar.

 




Setelah wajah bersih, aku pake SNP Aloe Vera Intensive Soothing Gel sebagai moisturizer. Menurut gue, produk ini berbeda dari produk Aloe Soothing Gel lain. Produk sejenis biasanya kandungan alkoholnya cukup tinggi , tapi SNP Aloe Vera Intensive Soothing Gel ini hanya mengandung kurang dari 1% alkohol dan tidak mengandung bahan lain yang menyebabkan alergi seperti parfum. Malahan produk ini mengandung Sembilan jenis tanaman herbal seperti chamomile, basil, rosemasy, lavender, bergamot, sage, oregano, spearmint, dan lemon balm. Produk ini sempurna sebagai daycream untuk kasih kelembaban di pagi hari, nggak lengket sama sekali, gampang menyerap, dan nggak keliatan mengkilap di wajah. Bagus untuk dipake sebelum aplikasiin SNP Mini Water Drop Tone Up Cream.

After my face clean, I use SNP Aloe Vera Intensive Soothing Gel as my moisturizer. I think this products quite different from others similar products. Other products still usequiet high percentage of  alcohol as ingredients, but SNP Aloe Vera Soothing Gel only use less than 1% of alcohol and doesn’t use any others ingredients that trigger allergies such as perfume. It contains nine herbs such as chamomile, basil, rosemasy, lavender, bergamot, sage, oregano, spearmint, and lemon balm. This product is perfect as daycream to moisturize, it’s not greasy at all, absorb easily to my skin, and my face didn’t look shiny. It’ll be so great if you apply this before applying SNP mini Water Drop Tone Up Cream.



 

Selain bisa digunakan sebagai moisturizer, SNP Aloe Vera Intensive Soothing Gel ini juga bisa digunakan sebagai pengganti sleeping pack, bisa juga digunakan buat meredakan sunburn karena ada efek cooling, bisa juga dipake buat after shave cream buat temen cowok atau kakak cowok kamu, bisa juga jadi body lotion, eye gel, dan bisa juga jadi hair essence karena mengandung Aloe Vera yang kita semua tau bisa menyuburkan rambut. Bener-bener multi fungsi dan aman untuk cewek cowok,serta semua umur. aku merekomendasikan produk ini buat yang memang menggunakan aloe vera gel secara rutin. Karena SNP Aloe Vera Intensive Soothing Gel ini lebih aman karena kandungan alkoholnya sangat kecil, paraben, mineral oil, animal oil, dan artificial ingredients.

 

Besides to be used as moisturizer, SNP Aloe Vera Intensive Soothing Gel can also used as sleeping pack, calm your sunburnt skin, after shave cream for your guy-friend or brother, it’s also possible to use this as body lotion, eye gel, and even use as hair essence as we know that aloe vera is good for hair growth. This product is real meaning of ‘multi-function’ perfect for women, men, kids, eldery, teenager, and basically everyone will need this products. I highly recommend this product for someone that use Aloe Vera Gel frequently because iIt’s super safe as I said before, less alcohol, paraben, mineral oil, animal oil, or any other artificial ingredients.

 





Step selanjutnya untuk Morning Routine ini adalah menggunakan Water Drop Tone Up Cream sebagai pengganti foundation. Mengandung lima jenis Hyaluronic Acid yang bisa menjaga kelembaban kulit. Mengandung niacinamide juga yang bisa mencerahkan wajah. Nah jujur ini pertama kalinya aku menggunakan tone up cream, aku kahawatir tone up cream nggak bakal masuk ke kulit aku tapi ternyata salah, bahkan lebih baik setelah pake tone up cream. Ternyata menggunakan tone up cream itu praktis. Mudah diratakan, nggak berat sama sekali dan hasilnya cukup oke bikin wajah keliatan lebih present-able. Nggak lengket juga, jadi kamu bisa langsung aplikasiin blushon atau bedak kalau mau.

Next step is applying SNP mini Water Drop Tone Up Cream as subtitutes of foundation. Contains five different kind of hyaluronic acid, and contains niacinamide, so this product will definitely moisturizer your skin and brighten your skin. To be honest it’s my first time using tone up cream, I’m worried that tone up cream wouldn’t suit my skin but I was wrong. It looks okay and even better. And I thought that this product really save your time. It’s easy to apply, it’s so effortless to blend ths on my skin, and it’s not heavy at all. The result is okay and make your face look more present-able. It’s not sticky, so you can immediately apply your blushon or powder if you want to.   




Kesimpulannya, ketiga produk ini bekerja dengan baik dan bekerja sesuai dengan klaimnya. Ketiganya recommended terutama SNP Aloe Vera Intensive Soothing Gel karena menurut aku, SNP Aloe Vera Gel ini adalah produk yang paling aman dibanding produk lain sejenis. Dari ketiga produk ini yang paling favorit adalah SNP mini Charcoal Cleansing Foam. Dan SNP Mini Water Drop Tone Up Cream adalah tone up cream yang oke, gampang diblend dan ringan banget di kulit. Temen-temen bisa mendapatkan produk SNP di Shopee dan Tokopedia. Untuk informasi lebih lanjut temen-temen juga bisa main ke website SNP atau instagramnya SNP di @snpofficial.id .

 

In conclusion, these three products work as well as the claims. The three of them were recommended, especially SNP Aloe Vera Intensive Soothing Gel because in my opinion, SNP Aloe Vera Gel is the safest product compared to other similar products. Of the three products, my most favorite is SNP mini Charcoal Cleansing Foam. SNP Mini Water Drop Tone Up Cream is a great tone up cream, easy to blend and very light on the skin. You could easily purchase SNP products from Shopee or Tokopedia. And for more information about SNP, just visit SNP Official website or simply follow @snpofficial.id on Instagram.

 

See you on my next post!

XOXO

Rinda ~


You Might Also Like

2 komentar

Skilled-daydreamer